Еньо, на сбирки, на които няма какво да се види и направи е нормално човек да му остане да се напие... ми то поне да се напиват... а тука някакви напиванки с бира...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе стигя с тая нафта и газ бре, на колегата RPWWD всяка реплика му е за нафта-като че ли държи нафтаджийница.
Новите бензинки са с почти идентичен разход на бензин, спрямо тоя на нафта-за тия които държат на разхода.
А ланчията сега на е като старата Ланча Делта Интеграле на времето примерно, ама има много готини модели, които въобще не са за подценяване, сегашната Делта примерно:
http://www.lancia.bg/?lan=BG&op=model&id=42
Само бензин, долу печкитеПросто констатирам, че почти всички Ланчи в БГ са газифицирани и няма нищо спортно в марката от 1990-91 година насам
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАре пак стана като в поговорката "гузен негонен бяга", ти говориш за едно, бензин феновете веднага скачат на любимата си тема за готвенето, топленето и каранетоПросто констатирам, че почти всички Ланчи в БГ са газифицирани и няма нищо спортно в марката от 1990-91 година насам
щом си толкова сигурен че Ланчите са на газ, турбо делти и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеподдържаме редовно около 20 шестака ....
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеа и класата на старите алфи идва от малките губатури с висока мощност, дори фиатския (с глава на алфа ТС) 1.6 16в - 1997 година е 120 коня... дали е слаб
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, хубаво 20 или 50 все тая (Бг не е показателен пазар). Пазарният дял на тези двигатели е нищожно малък. Оправдано ли е да се дадат милиони евро, за да се разработи "Алфов" В6 и да се продават по има няма 1 000 коли годишно в световен мащаб?! Даже и 1000 ГТА на година едва ли са продавали, щото това е 1% от продажбите на марката. Та, затова са взели опелския В6. Хубав-лош ама все пак го има като оферта, че иначе нищо.
Отиди в Гърция и виж там дали има или няма шестаци.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, хубаво 20 или 50 все тая (Бг не е показателен пазар). Пазарният дял на тези двигатели е нищожно малък. Оправдано ли е да се дадат милиони евро, за да се разработи "Алфов" В6 и да се продават по има няма 1 000 коли годишно в световен мащаб?! Даже и 1000 ГТА на година едва ли са продавали, щото това е 1% от продажбите на марката. Та, затова са взели опелския В6. Хубав-лош ама все пак го има като оферта, че иначе нищо.
---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
Е и на новите в това ще им е класата. 1.4 - 170 коня. 1.8 - 235. По-натам може и повече да извадят.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
А на 100год в Милано по новите Алфи повечето бяха с Арезе мотора.......
Всяка марка продава най много бройки с малки двигатели. То и БМВ М продават малко, но го има, защото ако не друго това дава престиж на марката. Само посредствените марки са малолитражки. И Алфа за да е нещо повече от ФИАТ и трябват яки мотори а не да приключват на 240кс.и 1600кг тегло.
Comment
-
Една реклама на Крайслер...Аз лично харесвам крайслер...не казвам че се радвам на случващото, ама по-скоро съм апатичен отколкото негативен...
http://www.youtube.com/watch?v=APS9tso1G9k
И гадния корейски "кенеф", който според мен е невероятен...вкл. и Ix35 Iх55
http://kamuscoop.blogspot.com/2011/0...40-sonata.html
Иннначеее аз като гледам ще продължа да карам истински алфа мотор в следващите 2-3г. а след туй на някой фиатски...ама ко'....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДа, ама фауве от 1,4 вади 180 к.с.
Comment
-
Спомням си преди време имаше някъде едно мото на Алфа Ромео - "Посредствеността е грях".Сега е обаче тенденцията е друга.Алфа се превръща в поредната посредствена марка за жалост.
Преди няколко години,когато 166,156,147 и ГТ още бяха нови модели винаги нещо в мен трепваше,когато ги виждах.Сега не мога да кажа същото за Мито и новата Жулиета.
Духът и идентичността на марката постепенно изчезват.Това е най-жалкото.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАре пак стана като в поговорката "гузен негонен бяга", ти говориш за едно, бензин феновете веднага скачат на любимата си тема за готвенето, топленето и каранетоПросто констатирам, че почти всички Ланчи в БГ са газифицирани и няма нищо спортно в марката от 1990-91 година насам
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеСпомням си преди време имаше някъде едно мото на Алфа Ромео - "Посредствеността е грях".Сега е обаче тенденцията е друга.Алфа се превръща в поредната посредствена марка за жалост.
Преди няколко години,когато 166,156,147 и ГТ още бяха нови модели винаги нещо в мен трепваше,когато ги виждах.Сега не мога да кажа същото за Мито и новата Жулиета.
Духът и идентичността на марката постепенно изчезват.Това е най-жалкото.Last edited by fred; d.m.y г., 19:28.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеСпомням си преди време имаше някъде едно мото на Алфа Ромео - "Посредствеността е грях".Сега е обаче тенденцията е друга.Алфа се превръща в поредната посредствена марка за жалост.
Духът и идентичността на марката постепенно изчезват.Това е най-жалкото.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи все си пеем една песен, добре де, ще си замълча засега, но бих отказал една нова ланча делта, ако интеграле
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
Напълно съм съгласен, това имах предвид преди, като казвам, че в крайна сметка новите модели са някак по бездушни.В тоя дух на размисъл имаше едно хубаво представяне на мито в ауто билд от германски автор, фен на алфа.Да не го преразказвам, но с две думи много добре върви, но няма с какво да бъде запомнен модела /отделно липсава "глас" от двигателя/.не съм карал мито, много ми харесва иначе, но съм сигурен че това е вярно.А за мен гласа на мотора е много важен.Пак да цитирам ауто билд, щото си го чета главно него, но имаше сравняване на рева на двигателите на различите поршета с аналогии към рок и поп певци.По тая причина, звука, харесвам и бензиновите модели, а при новите турбокомпресорни двигатели с обем от 1,4 или 1,6 това определено липсва...
http://www.youtube.com/watch?v=kTDJ0x1vGdoточка
Comment
Comment